lauantai 28. marraskuuta 2015

28.11 - Singapore: 2. päivä Singaporessa

Yritimme taas siirtää aikaeroa valvomalla yhdeksään, vaikka jo kuuden jälkeen illalla alkoi väsyttää. Aamulla heräsimme kuudelta, mutta nukahdimme vielä uudestaan pariksi tunniksi. Huomenna illalla lentomme Helsinkiin on vasta puoliltaöin, joten sinne asti pitäisi jaksaa valvoa. Lentomme on perillä aikaisin maanantaina aamulla Suomen aikaan, joten voi olla hankala ensimmäinen päivä edessä. Onneksi sapattivapaata on vielä viikko jäljellä.

Tänään lähdimme etsimään aamupalaa ja päädyimme helppoon ratkaisuun eli Bread Talkiin, jossa sai valita haluamiaan suolaisia ja makeita leivonnaisia vitriineistä. Sitten suuntasimme metrolla Gardens By The Baylle katsomaan menomatkalta tuttua Marina Bay Sands-hotellia sekä puutarhoihin. Skyway oli kävelypolku ylhäällä korkeiden keinotekoisten puuhässäköiden lomassa. Sitten kasvihuoneet, Flower Dome ja Cloud Forest, joissa hassua kyllä oli viileämpi ilma kuin ulkona. Kiersimme puutarhoissa pari tuntia.

Mieheni oli katsonut etukäteen, mistä voisi löytyä tietokonetarvikkeita, joten vietimme hetken kauppakeskuksessa, joka oli täynnä vain elektroniikkakauppoja. Kävelimme basaarikatua pitkin ja ostimme churroja ja guavamehua. Sitten seikkailimme metrolla ja sattumalta päädyimme rantaan toiselle puolelle Marina Bay Sandsia. Sää oli taas kuuma, +31-astetta. Vaatteet liimautuivat ihoon kiinni, ja selkää pitkin valui hiki ihan vain rauhallisesti kävellessä.

Lähdimme metrolla kohti hotellia ja söimme Somerset-aseman alakerrassa Hot Tomatossa illallisen ja Hvala-nimisessä kahden nuoren pitämässä vohvelikojussa pehmiksen vohvelilla. Kovin hidasta oli mahtavien annosten teko käsityönä, kun jonoa oli koko ajan. Toivottavasti asiakkaita riittää heillä jatkossakin, sen verran spesiaali oli paikka.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti