sunnuntai 29. marraskuuta 2015

29.11 - Singapore: 3. päivä Singaporessa ja lento kotiin

Aamulla käväisimme hakemassa aamupalaksi valikoiman suolaisia ja makeita leivonnaisia ja saimme olon heti hikiseksi palatessamme hotelliin. Pakkasimme matkalaukut ja reput ja valmistauduimme rauhassa kirjoittautumaan ulos hotellista puoleltapäivin.

Pohdimme mitä tehdä seuraavaksi, koska lentomme lähtisi vasta puoliltaöin. Matkalaukkuja ei haluaisi raahata mukana useampaa tuntia, niitä ei haluaisi jättää hotellin respaan, koska hotelli sijaitsee pitkän ylämäen päässä, joten niiden hakeminen tarkoittaisi taas olon saamista hikiseksi, eikä niitä ilmeisesti voisi vielä mennä tiputtamaan lentokentällekään, koska lennon lähtöön olisi vielä niin monta tuntia. Ainut järkevä vaihtoehto olisi lentokentän maksullinen matkalaukkusäilytys, jota aioimme mennä katsomaan.

Kirjoittauduimme ulos hotellista ja lähdimme kohti metroasemaa. Kirjoitin aiemmin, kuinka toisen matkalaukkumme renkaat ovat rikki; niistä ovat irronneet renkaiden muovisen kuoret, mutta onneksi sitä voi vetää vielä perässä.

Menimme lentokentälle ja jätimme laukut lopulta matkalaukkusäilytykseen, jonka jälkeen lähdimme uudestaan metrolla keskustaan, City Hall-pysäkille, jossa etsimme lounaspaikan kauppakeskuksen alakerrasta. Kävimme ulkona kuvaamassa Raffles-hotellin, mutta jätimme kuuluisat Singapore Slingit juomatta; 31 dollaria drinkistä oli turhan paljon.
Kävimme katsomassa St. Andrew's Cathedralin, jonka jälkeen palasimme lentokentälle. Palautimme matkakortit ja saimme niistä pantin takaisin. Kävimme GST-pisteellä lunastamassa tietokonekaupan ostoksemme verot takaisin. Olimme edelleen aivan turhan aikaisessa. Haimme laukut ja tapoimme aikaa odotellen, että check-in tiski aukeaisi 2,5 tuntia ennen koneen lähtöä. Lopulta pääsimme portille asti odottamaan. Edessä oli pitkä yli 12 tunnin lento.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti