maanantai 5. lokakuuta 2015

5.10 - Singapore: Perillä Singaporessa

Perillä ollaan kuuman kosteassa ja sumuisessa 33 asteen Singaporessa hotelli The Elizabethissa. Lento sujui hyvin muutaman tunnin pätkissä nukkuessa ja kolme leffaa tuli katsottua penkin edessä olevasta näytöstä. Kone oli ihan täysi mutta hyvin rauhallinen. Illalla lähdön jälkeen saimme ruuaksi valita broileria riisillä tai possua riisillä sekä sämpylän, suolakeksipaketin ja sacherkakkupalan kauniisti muoviin käärittynä. Lähes kaikki juomat kuuluivat lennon hintaan. Yöpalaksi haimme koneen takaosasta muutaman kerran kokista ja keksejä tai snacksejä.Ennen laskeutumista saimme vielä aamupalaa. Lentokoneesta poistumisen jälkeen suuntasimme kohti matkatavarahihnan kylttejä ja ensin vastaan tuli portit joilla piti täyttää ennen läpipääsyä immigration lappu, johon tuli nimet ja tulolennon numero sekä hotellin nimi sekä montako päivää viivymme ja mihin sitten jatkamme.

Olimme etukäteen päättäneet että shuttle bussi on yksinkertaisin tapa päästä hotellille joten laukut saatuamme (ne jo kiersivät odottamassa meitä liukuhihnalla kun saavuimme) etsimme oikean tiskin Ground Transport desk. 9 dollaria per aikuinen ja saimme tarrat rintaan ja noin viiden minuutin kuluttua kuski jo saapui ja samaan pikkubussiin tuli kanssamme kaksi muuta pariskuntaa. Pieni piipahdus ulkona matkalla bussille osoitti että täällä on aivan älyttömän kuuma.
Ajoimme ensin moottoritietä vasenta kaistaa ja kuski oikealla puolella ihastellen korkeita taloja ja palmuja ja kukkia. Keskustaa lähestyessä saimme kuvattua ikkunasta ensimmäisen nähtävyyden, Marina Bay Sands-hotellin joka taitaa olla yksi kuuluisimmista maamerkeistä. Kuva on vähän väärästä suunnasta ja sumuinen ja maailmanpyörä varastaa kuvan etualan. Ehkä pääsemme kuvaamaan joku päivä rakennuksen paremmin sen luota.Pääsimme näppärästi shuttlella hotellin ovelle noin puolessa tunnissa. Kello on nyt kohta 19 ja ulkona hämärtyy jo. Ehkä emme tänään poistu hotellista mihinkään, vaan nautimme ilmastoinnista ja hotellin palveluista (ilmainen wifi) sekä yritämme totuttautua toiseen kellonaikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti